Op deze site staat een selectie van mijn werk in de categorieën: commerciële fotomontages en illustratieve fotomontages.

Met meer dan 20 jaar gebruikers ervaring kan ik zeggen dat Adobe Photoshop nog maar weinig geheimen voor mij heeft. Ik weet wat ik moet doen om het gewenste resultaat te krijgen. Of het nou gaat om een illustratieve of een commerciële fotomontage de uiteindelijke uitstraling is bepalend voor de werkwijze. Soms is het gebruik van alleen Photoshop voldoende, maar indien nodig combineer ik technieken/disciplines. Denk hierbij aan een combinatie met Adobe Illustrator of een tekentablet, maar ook het gebruik van ouderwetse kleurpotloden komt momenteel weer vaker voor. Geen Photoshop uitdaging is te groot. Neem gerust contact met mij op en vertel me uw idee of waar u hulp bij nodig heeft, het zal iets moois opleveren!

Niet op zoek naar een illustratie, maar heeft u toch een Photoshop specialist nodig? Dat kan, want ook voor technische opdrachten kunt U bij mij terecht.

Kijk eens in het menu en kies “Ik ben op zoek naar een Photoshop specialist!” Voorwerpen van kleur veranderen of mensen of objecten verwijderen of toevoegen op uw foto, het kan allemaal.

Afgestudeerd aan Sint Lucas als zowel aan de Academy of Fine Arts Maastricht, ben ik na 18 jaar voor reclamestudio’s gewerkt te hebben, voor mezelf begonnen in 2014.

Met voldoende ervaring in klantcontact, heb ik genoeg aan weinig woorden en weet ik de juiste vragen te stellen om te achterhalen wat U in uw hoofd heeft als eindresultaat.

Meedenken en een goed contact staan bij mij hoog in het vaandel.

Pencilbox is gevestigd in Eindhoven, onder KvK nr. 62305204, telefonisch te bereiken op 06 – 333 263 58 of via email op info@pencilbox.nl
of via het contactformulier op de pagina “Ik zoek een Photoshop specialist”.